Sitges Vila del Llibre aquest cap de setmana

cartell oficial de Sitges Vila del llibre
Cartell oficial de Sitges Vila del llibre
Aquest cap de setmana, 16, 17 i 18 d'abril, es donarà a Sitges la 1ª Edició del Festival Literari "Sitges Vila del Llibre".

És una molt bona notícia pel nostre poble i per la cultura. Una fira on els llibres són els protagonistes, tot ust una setmana abans de Sant Jordi.

La única cosa que no ens ha fet gràcia que Cultura de l'ajuntament de Sitges i Promoció Econòmica no compti amb les associacions culturals del poble ni amb els autors i autores locals, al final algunes autores, com la Prado G. Velázquez, que pertanyen a la nostra associació podràn participar, gràcies al Col·lectiu Malvasia de Lletres que ha sigut convidat a alguns esdeveniments.

Els dies 16, 17 i 18 d’abril, Sitges acollirà un mercat d’editorials independents i un programa de presentacions on participaràn alguna membres del citat col·lectiu, com l'escriptora Eugenia Kléber i en Xavier Lahoz. Exposicions, presentacions de llibres, espectacles, debats, lectures de relats... Tot relacionat amb els llibres i el que els hi envolta.

Els autors i autores locals tindràn una taula devant del Terramar durant el cap de setmana, de 10 del matí a 8 de la tarda, on exposaràn els seus llibres, novel·les i poemaris. Podeu apropar-vos, conèixe'ls i comprar els llibres de les nostres autores/ors.

Trobareu tota la programació al web culturasitges.cat.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search